de mooiste geheimen uit Oss!

Goede service en persoonlijk (kleur) advies
Klantvriendelijkheid en een goede garantie
Banken, Stoelen, fauteuils, relax fauteuils, salontafels
Sitting Vision, boxsprings, slaapkamers
Vloerkleden & carpets en klassieke relaxfauteuils
Draai relaxfauteuils en Luxe Decoratie
Belform, Recor, Sofabed, Passe partout, Koopmans meubelen
I.c.e. , Boxspring Design, Brinker Carpets, Helderr, DanformContact

E. info@zittenopdesign.nl

of: 06-13662656

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 
Privacy verklaring
 
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken.
 
Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
 
Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .
 
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen
 
Uitsluiting van aansprakelijkheid
 
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
 
Zitten op Design aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
 
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
 
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
 
Het auteursrecht op deze website berust bij Zitten op Design of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Zitten op Design. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Zitten op Design.

Facebook Twitter Pin it